Marinhögtalare

Audiopipe Marine - marinhögtalare

Alla Audiopipe-produkter är marinhögtalare, konstruerade, tillverkade och testade för att fungera i tuffa miljöer. Audiopipe Marine-produkterna tillhör high end-serien och är Audiopipes top of the line produkter. Där ingår Salt Water Series och Carbon Series.

Premium prestanda och hållbarhet

Audiopipe har länge varit och är fortfarande det bästa valet för marinhögtalare av bästa prestanda och kvalitet till ett rimligt pris. Alla produkter utvecklas och tillverkas direkt av Audiopipe i egna fabriker. Audiopipe Marine levereras av båttillverkare som originalutrustning och även som tillbehör till äldre båtar.

Marinhögtalare som höjer ribban

Med Audiopipe Marine sätts en ny standard för ljud- & ljus-produkter för den marina marknaden. Detta märks inte minst genom lanseringen av Audiopipe Marines verkliga high end-produkt: CARBON SERIES, den vattentäta marinhögtalaren i kolfiber. Med en kona helt i kolfiber klarar den extrema situationer och miljöer. Samtidigt som marinhögtalaren spelar otroligt klart! Främsta fördelen är en avsevärt förlängd livslängd i marin saltvattenmiljö.

Förutom den direkt marina marknaden kan Audiopipe Marine erbjuda ljud & ljus-lösningar till nästan alla tänkbara branscher och användningsområden. Även tillverkare av bl. a fordon och maskiner utanför den marina branschen integrerar Audiopipe Marine i sina produkter.

Se vårt utbud av marinhögtalare här!


Exklusiv distributör av marinhögtalare

Audiopipe Nordic är en del av företaget Sigtunir AB baserat i Sigtuna Sverige. Sigtunir AB är exklusiv distributör för Audiopipe och marknadsför hela sortimentet av marinhögtalare i Norden.

Vår uppgift är att på bästa sätt marknadsföra Audiopipes sortiment inom segmentet ljud & ljus. Vi erbjuder även service och montering av samtliga marknadsförda produkter.

Vi handlar med återförsäljare och Sigtunir AB har själva som mål att endast sälja produkterna direkt till kund i samband med totalentreprenadarbeten, där vi monterar och trimmar in hela båtens ljud & ljussystem.