Marinhögtalare

Audiopipemarine högtalare

Alla Audiopipeprodukter är marinhögtalare, konstruerade, tillverkade och testade för att fungera i tuffa miljöer. Audiopipemarineprodukterna tillhör high end-serien och är Audiopipes top of the line produkter. Där ingår Salt Water Series och Carbon Series. Audiopipe har länge varit och är fortfarande det bästa valet för bästa prestanda och kvalitet till ett rimligt pris. Alla produkter utvecklas och tillverkas direkt av Audiopipe i egna fabriker.

Audiopipemarine levereras av båttillverkare som originalutrustning och även som tillbehör till äldre båtar. Med Audiopipemarine sätts en ny standard för ljud & ljus – produkter för den marina marknaden. Detta märks inte minst genom lanseringen av Audiopipemarines verkliga high end-produkt: CARBON SERIES, den vattentäta kolfiberhögtalaren. Med en kona helt i kolfiber klarar den extrema situationer och miljöer. Spelar otroligt klart! Främsta fördelen är en avsevärt förlängd livslängd i marin saltvattenmiljö.

Förutom den direkt marina marknaden kan Audiopipemarine erbjuda ljud & ljus-lösningar till nästan alla tänkbara branscher och användningsområden. Även tillverkare av bl. a fordon och maskiner utanför den marina branschen integrerar Audiopipemarine i sina produkter.

Om Marinhögtalare

Audiopipe Nordic är en del av företaget Sigtunir AB baserat i Sigtuna Sverige. Sigtunir AB är exklusiv distributör för Audiopipe och marknadsför hela sortimentet i Norden. Vår uppgift är att på bästa sätt marknadsföra Audiopipes sortiment inom segmentet ljud & ljus. Vi erbjuder även service och montering av samtliga marknadsförda produkter. Vi handlar med återförsäljare och Sigtunir AB har själva som mål att endast sälja produkterna direkt till kund i samband med totalentreprenadarbeten, där vi monterar och trimmar in hela båtens ljud & ljussystem.